MIS TOIMUS 28. MÄRTSIL 2018?

 28. märtsil 2018 võis Kärdla linna vahel tähelepanelik silm tabada mitut kostümeeritud tegelast, kes kutsusid rahvast nukuteatrisse.

Kohaletulnuile avanes meeleolukas vaatepilt. Teatripisik – väga tähtis isik! – kuulutas selle sündmusega avatuks NUKU-KLUBI kooskäimised. Kohvikule kohaselt oli laual nii söögi- kui joogipoolist. Värvilistes kinnastes käed improviseerisid kevade meeleolusid abiks hõljuvad kangad, valged nööriussid ja tembutas ka nimetu karvaelukas. Sõnatule etteastele järgnesid Küla Karla muhedad ja uskumatud hiiu naljad elust enesest, mis naerutasid publikut pisarateni. Juba aastaid teatripisikuga nakatunud Mattias etendas Marie Underi poeemi “Rändav järv” (Priit Pedajase viisile) silmas pidades poetessi 135. sünniaastapäeva.  

Teatri juht Kersti tegi ettepaneku juurutada ka ühislaulmisi ja jagas laululehed lauluga “Laevuke läks merele” (sõnad ja viis Riine Pajusaar). Tore, et külastajate seas oli ka Ulla Mölder, kes andis üritusele muusikalist värvi.

NUKU-KLUBI üritusel osales 12 inimest (lisaks majatäiele nukkudele). Loodan, et see arv on järgmistel kordadel suurem ja teatrinakkus levib.

 

 

Teie Teatripisik